Transport

Kies Kool Logistics voor efficiënt, betrouwbaar en flexibel transport. Alles is mogelijk met onze oplossingen en persoonlijk contact.

Nationaal transport
Kies onze transparante service voor betrouwbaar transport binnen Nederland. Van een adhoc koerier tot kooiaap transport, wij bieden één aanspreekpunt voor al uw zendingen.
Internationaal transport
Of het nu gaat om koeriersdiensten voor dringende leveringen of FTL transport voor grotere ladingen, wij zorgen voor betrouwbare internationale transportoplossingen.
Wereldwijd
Precisie en betrouwbaarheid zijn belangrijk bij wereldwijde transport. Wij regelen uw internationale zendingen zorgeloos via luchtvracht of zeevracht.

Grenzeloos transport

Alles is mogelijk
Van het bezorgen van een envelop tot het lossen van een trailer vol met pallets binnen of buiten Nederland, alles is mogelijk.
Persoonlijk contact
Wij bieden altijd één persoonlijk aanspreekpunt. Geen ingewikkelde keuzemenu’s aan de telefoon, maar snel en direct bereikbaar via email of telefoon.

Weten wat er mogelijk is?

Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze transparante dienstverlening tijdens een persoonlijk gesprek.