Over ons

Met 20 jaar ervaring in de transportwereld streeft Kool Logistics ernaar een betrouwbare logistieke partner te zijn.

Onze missie

De belofte voor iedere opdracht

Persoonlijk contact
Geen ingewikkelde keuzemenu’s aan de telefoon. Bij Kool Logistics is het vanzelfsprekend dat u persoonlijk contact heeft via telefoon en email.
Efficiënt
Dankzij onze directe en geautomatiseerde dienstverlening kunnen wij uw logistiek en transport zo efficiënt mogelijk uitvoeren.
Betrouwbaar
Niet alleen een snelle en efficiënte service is belangrijk, maar ook dat uw goederen veilig en op tijd geleverd worden. Betrouwbare transport staat bij ons hoog in het vaandel.

Kool Logistics is NIWO gecertificeerd

De NIWO Eurovergunning is de ondernemersvergunning voor transport- en koeriersbedrijven. Bedrijven die tegen betaling goederen vervoeren over de weg, in opdracht van derden, moeten deze vergunning bezitten.

Bij Kool Logistics zijn we trots dat we deze vergunning in bezit hebben. Het is namelijk een belangrijk bewijs dat we voldoen aan de strenge eisen van de NIWO: vakbekwaamheid, financiële stabiliteit en betrouwbaarheid. Dit draagt bij aan de professionaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening en komt ten goede van onze klanten.

Benieuwd naar onze dienstverlening?

U bent op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt transportbedrijf waarbij persoonlijk contact een voorwaarde is? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.